Servicii – Inchideri

Montaj

Este lesne de inteles cat de importanta este aceasta faza, aceea de transformare a unor simple componente din metal, lemn sau sticla in elemente pe deplin functionale, cu toate avantajele tehnologiei pe care le incorporeaza.

Provocarile nu ne surprind, ci ne motiveaza si ne fac mai buni.
Facem din etapa de instalare si montare a usilor din cadrul proiectului tau un proces rapid, eficient si cu costuri minime.

Mentenanta

Evitati reparatiile capitale care sunt costisitoare si de durata.

Orice produs al ingineriei tehnice care este folosit zilnic, fie ca e vorba de echipamentele industriale complexe sau automobilele din viata nostra de zi cu zi, au nevoie de inspectii periodice si operatiuni de service si revizie regulate.

Serviciile de intretinere si mentenanta mentin un nivel ridicat al fiabilitatii si sigurantei, diminueaza drastic riscul de defectiune, minimizand astfel costurile asociate reparatiilor sau chiar inlocuirii usilor.

Serviciile de mentenanta si service ne pun cu adevarat in valoare experienta si know-how-ul in domeniul inchiderilor industriale si rezidentiale, pentru ca echipele noastre tehnice pot identifica si preveni eventualele aspecte ce ar putea afecta functionalitatea si siguranta usilor tehnice instalate.